AquaZoo-Leerdam gaat weer open!

AquaZoo-Leerdam gaat weer open! Door de versoepelingen mag AquaZoo-Leerdam gelukkig weer bezoekers ontvangen vanaf zaterdag 5 juni 2021. Om de heropening te vieren zijn we zaterdag 5 juni extra lang geopend; van 13:00 tot 17:00 uur, u bent dan weer van harte welkom in onze onderwater dierentuin. Deze verruiming van tijd op deze zaterdag doen we zodat we als AquaZoo-Leerdam de bezoekers kunnen spreiden en we hebben gemerkt dat bezoekers de onderwaterdierentuin hebben gemist.

We hebben in de lange sluitingsmaanden zeker niet stilgezeten en een groot aantal Aquaria zijn aangepast, veranderd en vernieuwd. Kent u ons al? Dan is het zeker de moeite waard om al het nieuws te komen bekijken. Wanneer u nog nooit onze gast bent geweest een hele goede reden. Zo hebben we bijvoorbeeld een zeeaquarium ingericht met alleen de mooiste en unieke vissen.

Reserveren is niet nodig om ons te bezoeken, maar er kan maar een bepaald aantal bezoekers worden toegelaten. Wij vragen u wel een contactformulier in te vullen, uw handen te ontsmetten en de looproute te volgen. U moet nog wel net als bijvoorbeeld in de winkels een mondkapje dragen (deze zijn bij ons aan te schaffen voor 50 cent). Ook hebben wij alle vivariums van tablets voorzien en iedere tablet heeft zijn eigen QR code zodat u de interessante informatie op uw eigen mobiele telefoon kunt lezen en bekijken. Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek. Open: Di, Do, Vrij, Zat 14:00-16:00; Woe en Zon 13:00–17:00.

Het bestuur

Reacties “AquaZoo-Leerdam gaat weer open!

  1. Kunnen er wel reserveringen voor tijdslot gedaan worden? Wij komen van ver en risico dat het te druk is kunnen we niet nemen.

    • Beste Kirsten,

      Allereerst dank voor belangstelling en vraag. Uw vraag is via een direct mailbericht beantwoord.

      Met vriendelijke groet, AquaZoo-Leerdam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *