Groepsbezoek als vereniging of familiereunie

U kunt als familie/vereniging of als klas ons bezoeken. U kunt dan een rondleiding krijgen als u wilt maar uiteraard ook als groep genieten van wat we te bieden hebben. Zo hebben we onlangs een leuke groep duikers van Thalassa uit Amersfoort mogen ontvangen. In de avonduren kunt u natuurlijk ook met een groep op bezoek komen. Denk hierbij aan het vieren van uw verjaardag, een receptie of kinderfeestje. Alles is mogelijk, ook wat catering betreft zijn we van alle markten thuis!

We verwelkomen u graag bij AquaZoo-Leerdam.

Reacties “Groepsbezoek als vereniging of familiereunie

 1. Hallo, wat leuk om te lezen wat er allemaal mogelijk is. Wij zijn een groep van 20 collega’s en wij hebben volgend jaar 2 collega’s die 25 jaar in dienst zijn dus dat willen we graag vieren. Wij denken aan begin februari 2025 op een zaterdagmiddag/avond.
  Ik zie op de site dat wij een rondleiding kunnen krijgen en dat er ook catering mogelijk is. Graag zou ik hierover wat meer info willen met name over de catering wat daar de mogelijkheden in zijn. Ook het kosten plaatje is dan een belangrijk onderdeel. Ik kijk uit naar uw reactie. Hartelijke groeten Alida

  • Beste Alida,

   Ik heb u een mail gestuurd en de vragen beantwoord. Maar er leuk dat u ons komt bezoeken.

   Met vriendelijke groet namens AquaZoo-Leerdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *